Leírás
Tárolási típus- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Borítás
- Márka: Dr. Oetker
- Egység (specifikus): Gramm
- Polcmagasság: 114
- Polcszélesség: 67
- Polcmélység: 16
- Bruttó tömeg: 36
- Egységek száma: 4
- Számszerű méret: 8
- Magasság: 114
- Szélesség: 67
- Mélység: 16
- Funkcionális név: Vanillincukor
- Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
- 500 g liszthez vagy 500 ml folyadékhoz.
- Száraz, hűvös helyen tartandó!
- Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
- Brownie Hozzávalók: 150 g búzaliszt, 300 g porcukor, 250 g étcsokoládé, 2 tasak Dr. Oetker Vanillincukor, 4 db tojás (M-es), 100 g lágy margarin. A tepsit (25 x 30 cm) sütőpapírral béleljük, a sütőt előmelegítjük. Az étcsokoládét gőz felett a margarinnal együtt felolvasztjuk. Közben a tojásokat a cukorral és a vanillincukorral konyhai robotgéppel (habverő) felverjük, majd az olvasztott csokoládéhoz adjuk. A lisztet beleszitáljuk és ismét jól elkeverjük. A masszát a tepsibe öntjük, a sütő középső részébe toljuk, és a süteményt megsütjük. Alsó-felső sütés: kb. 180°C (előmelegítve). Sütési idő: kb. 20-25 perc. A süteményt sütőpapírral együtt sütőrácsra téve hagyjuk kihűlni. Tipp: Langyosan vaníliafagyival és csokiöntettel tálaljuk.
- Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
- Vanillincukor
- 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
- Dr. Oetker
- Recepttel
- Családi csomag, kedvező ár!
- 8
- g
- Cukor
- Aroma (vanillin)
- Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.