Leírás
Tárolási típus- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Hőhegesztett
- Márka: Dr. Oetker
- Adatnyelv: Magyar
- Leírás elsődleges nyelve: Magyar
- Egység (specifikus): Gramm
- Polcmagasság: 109
- Polcszélesség: 65
- Polcmélység: 20
- Bruttó tömeg: 50
- Egységek száma: 4
- Számszerű méret: 12
- Magasság: 109
- Szélesség: 65
- Mélység: 20
- Funkcionális név: Sütőpor
- Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
- Elegendő 500 g liszthez.
- Száraz, hűvös helyen tartandó!
- Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
- Meggyes torta Hozzávalók: 150 g vaj vagy margarin, 150 g porcukor, 3 tojássárgája, 1 tasak Dr. Oetker bourbon vaníliás cukor, 200 g liszt, 2 teáskanál Dr. Oetker sütőpor, 100 ml tej, 3 tojásfehérje, 350 g meggy (lehet lecsepegtetett befőtt is). Díszítés: Porcukor és Vanillincukor keveréke. A vajat, a porcukorral, bourbon vaníliás cukorral és a tojássárgájával simára keverjük, majd belekeverjük a tejet és a sütőporral elkevert lisztet is. Konyhai robotgéppel (habverő) legalább 3 percig keverjük. A tojásfehérjét kemény habbá verjük és óvatosan a masszába forgatjuk. Kivajazott tortaformába (24 cm) öntjük, és a meggyet rászórjuk. Sütés után a tortát hagyjuk kihűlni. Porcukros keverékkel megszórva tálaljuk. Sütési hőmérséklet: 170°C (alsó-felső sütés előmelegítve) Sütési idő: kb. 40-45 perc
- Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
- Sütőpor
- 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
- Dr. Oetker
- Recepttel
- Családi csomag – Kedvező ár!
- 12
- g
- Térfogatnövelő szerek (diffoszfátok (E 450), nátrium-karbonátok (E 500))
- Kukoricakeményítő
- Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.